Loopclinic 3Bergenloop

Begin het nieuwe jaar met een goed voornemen start met hardlopen!
Loopclinic voor beginnende lopers
Ook jij kunt een hardloper zijn! Werk aan een fitter lijf, betere conditie en verbrandt massa’s calorieen. Geef je nu op en start het nieuwe jaar met een loopclinic voor beginnende hardlopers. In 9 weken tijd, op zaterdag 5 maart 2016, loop jij de 6km 3Bergenloop. Hoe cool is dat! Run4BodyAndMind organiseert in samenwerking met Sport2000, 3Bergenloop in januari en februari 2016 een loopclinic voor beginnende lopers. In negen weken tijd train je jezelf om 6 kilometer achter elkaar hardlopen vol te houden. Eén keer in de week werk je samen met andere deelnemers onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer anderhalf aan je conditie. De persoonlijke begeleiding van de trainer helpt je een hardloopstijl te ontwikkelen die bij je past. En trainen in een groep, is niet alleen leuk, maar ook motiverend.Naast de groepstraining, train je wekelijks ook individueel. Een uitgekiend trainingsschema én de vele tips uit de groepstraining helpen je om deze individuele hardloopsessies verantwoord uit te voeren.

Trainer
De loopclinic wordt geleid door hardlooptrainer én gediplomeerd runningtherapeut Ruud Tielsema van Run4BodyandMind. Met veel enthousiasme begeleidt hij mensen naar meer vitaliteit in hun leven. Ruud: ‘Hardlopen in de natuur is voor mij één van de fijnste sporten van de wereld. Iedereen kan leren hardlopen. Hardlopen is niet alleen goed voor je conditie, maar het geeft ook enorm veel voldoening tijdens en na de training. En op langere termijn zorgt het voor meer balans tussen lichaam en geest.’

Kosten
De kosten voor deelname aan de Sport2000 Van den Berg Loopclinici zijn 80,– euro (inclusief BTW). Hierin is begrepen:

 • 9 x deelname aan een groepstraining op de zondagochtend
 • 1 x verkenning parcours 3Bergenloop
 • De inschrijfkosten en gegarandeerde deelname aan de 3Bergenloop
 • 1 x deelname aan de herstel/uitlooptraining op zondag na de 3Bergenloop
 • Een trainingsschema voor de individuele trainingen
 • Een Functioneel hardloopshirt aangeboden door Sport2000 Van den Berg

Data, tijden & locatie
Hieronder staan de data, starttijden en de locatie aangegeven. Houdt onze website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

 • De groepstraining vinden plaats op iedere zondagochtend in de periode van 3 januari 2016 t/m 28 februari.  Aanvangstijd stipt om 10:3o uur
 • Op zaterdag 5 maart 2016 is deelname aan de 6 km van de 3Bergenloop (zie voor informatie de website van de 3Bergenloop)
 • Op zondag 6 maart 2016 kan deelgenomen worden aan een herstel/uitloop training
 • Start locatie training is in Driebergen-Rijsenburg bij:
  •  Parkeerterrein Heidetuin aan de Arnhemse Bovenweg, ter hoogte van Fietsroute knooppunt 96.

Reacties zijn gesloten.