Tai-Chi Qigong workshop voor uw organisatie

Een Tai-Chi Qigong workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje, ter opluistering van een bijeenkomst of als onderdeel van een training. Een tai chi workshop is ontspannend, brengt mensen in beweging en draagt bij aan de teamspirit.

Wij spelen daarbij graag in op uw wensen. Uiteraard kunnen we hierin tai chi combineren met andere activiteiten uit ons programma zoals mediteren, oosterse filosofie, bewegen (hard) lopen of ‘Start de dag‘.

De workshops

Onze standaard workshop is een introductie in de Tai Chi & Qigong. De docent wisselt uitleg af met het doen van oefeningen. Naast leren wat tai chi is, kunnen de deelnemers het zelf ervaren. In veel gevallen is het mogelijk het thema van uw bijeenkomst terug te laten komen in de workshop. De workshops kunnen  gegeven worden in klein groeps-, teamverband of grotere groepen.  We kunnen de mensen zelf doelen laten stellen en geven tips hoe ze tai-chi kunt integreren in hun dagelijkse leven.

De voordelen

  • hogere concentratievermogen
  • meer focus
  • meer creativiteit
  • stressbestendiger
  • ontspanning

Voor wie?

Tai-Chi Qigong en onze andere activiteiten is voor iedereen mogelijk. Dus bij uitstek een geschikt om iedere medewerker mee te laten doen.

Referentie(s)

Sfeer impressie van mijn workshop zien? Bekijk hieronder de video gemaakt tijdens een bijeenkomst van Zakelijk Heuvelrug.

Reactie na afloop Tai-Chi Qigong workshop aan 18 kinderartsen op themadagen ‘Omgaan met stress op de werkvloer” in conferentieoord KaapDoorn op de Utrechtse Heuvelrug.

Workshops op het congres ‘Thuis in het verpleeghuis’

Congres thuis in het verpleeghuis

Bekijk hier de videoregistratie onze workshops op het Beweegplein van congres!

Heisessie ‘Kinderartsen Meander Amersfoort’


De Tai-Chi workshop is zeker naar verwachting gegaan, meer dan dat zelfs,  ik heb veel positieve reacties terug gekregen. Ook de tips hoe in te zetten in de werksituatie waren erg welkom. Bedankt voor je tijd, energie en inspiratie.”

Deze organisatie(s) gingen u ook voor:


Meer weten? Stuur ons een berichtje.

Reacties zijn gesloten.