De Dag

Meer focus, meer energie en meer voldoening over je prestaties van de dag. Met Start de Dag heb je een moment voor jezelf, begin je je (werk-)dag fris en energiek en zet je je focus voor de dag neer. Met Start de Dag doe je in ongeveer 25 minuten een aantal korte oefeningen die je helpen doelen te zetten en energie te krijgen om je werkdag te beginnen.

De les

De inloopsessie bestaat altijd uit drie korte blokken met een korte meditatie, Tai Chi-oefeningen of  ‘The Shake’, en ademhalingsoefeningen. De meditatie zorgt voor rust in je hoofd en een ontspannen lichaam. Vervolgens sta je kort stil bij de intentie voor de dag. De Tai Chi-oefeningen en ‘The Shake’ activeren het lichaam en maken energie vrij om de dag aan te kunnen. De les eindigt met een aantal ademhalingsoefeningen. Een goede ademhaling zorgt er voor dat alle cellen in je lichaam voldoende zuurstof krijgen, waardoor je je fit en energiek gaat voelen. Een goede ademhaling helpt je ook om bij stress of spanning weer rustig en helder te worden. Start de dag is een goede voorbereiding op een drukke (werk-)dag.

Probeer het eens uit en loop binnen! Begeleiding is iedere maandag-, woensdag & vrijdagmorgen van 8:00 – 9:00 uur aanwezig.

De voordelen

  • Meer focus
  • Meer energie
  • Meer voldoening over je prestaties
  • Resultaat- en doelgerichter

Voor wie?

Voor iedereen die ’s morgens al tegen de dag op ziet, zich vermoeid en lusteloos door dag heen  sleept of op zijn werk continu het gevoel hebben dat er niets uit zijn handen komt.

 

Tijden, tarieven en aanmelden
Tip:

Leuk om zelf te doen op het werk of thuis: ademhalingsoefeningen of 1 minuut meditatie

Reacties zijn gesloten.