BOCAM Prescan met Acugraph

In dit (Corona) tijdperk gaan we steeds meer het belang van een goede gezondheid waarderen. Daar zijn we met z’n allen meer en meer bewust mee bezig.

Maar soms weet je niet waar je moet beginnen. Wellicht kan een BOCAM-Prescan met de Acugraph u inzicht geven. Deze pijnloze en snelle scan geeft inzicht in uw energie (Qi) balans en de vitaliteit van de organen. Wij gebruiken hiervoor de Acugraph die de energie niveaus doormeet. De resultaten worden op een heldere en inzichtelijke manier direct zichtbaar gemaakt en besproken. Tevens krijgt u als daar aanleiding voor is adviezen om aan u gezondheid te werken.

Acumagneetjes

Tevens kunnen we in overleg al direct met een behandeling beginnen door acupunctuur magneet therapie toe te passen. Dit zijn ronde magneetjes die met kleine pleisters op het lichaam geplaatst worden en aantal dagen blijven zitten.

Waarom een BOCAM-Prescan?

Er zijn redenen genoeg om langs te komen voor een BOCAM-prescan:

 • Hoe zit het met mijn energie niveau(s) en balans gesteld?
 • Ik heb last van pijntjes en wil graag weten waar deze vandaan komen?
 • U overweegt de BOCAM-therapie of leefstijl interventie! Ik wil graag weten of BOCAM-therapie mij kan helpen bij mijn chronisch klachten.
 • Ik volg of moet binnenkort zware behandeling ondergaan zoals chemotherapie of operatie. Via een scan wil ik graag weten of mijn energieniveau of organen dit aan kunnen.
 • Ik heb een zware en stressvolle baan en wil graag periodiek weten hoe het met mijn energie niveau staat om daarop mijn activiteiten op aan te passen.*
  * = indien je je periodiek wilt laten doormeten kunnen hiervoor aparte afspraken gemaakt worden.

Wat kost het?

De kosten voor de BOCAM-Prescan zijn 35 euro inclusief BTW.
Hiervoor krijg je:

 • Een BOCAM-Prescan rapportage. Download hier een voorbeeld.
 • Een mondelinge toelichting op de resultaten
 • Een algemeen advies over verbetering van de gezondheid, vitaliteit. of suggesties voor een vervolgtraject.

Voor het plaatsen van de Acugraph-magneetje zijn extra kosten verbonden. De kosten hiervoor zijn 3,50 euro per magneetje. Deze zijn wel herbruikbaar en dus te gebruiken voor vervolgbehandelingen.

  Ik wil graag meer informatie over BOCAM therapie of een BOCAM-prescan?

  Lees onze Privacy verklaring over hoe wij met uw gegevens omgaan.

  Reacties zijn gesloten.