Huiskamermeditatie – Stadsverlichting, een initiatief van Kris & Tijn Touber (Gratis)

stadverlichtingWij doen zondag 11 september 2016 (20:00 – 21:00) weer mee met de maandelijkse huiskamermeditaties in het kader van ‘Stadsverlichting’.

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.
Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.stadsverlichting. nu


In Driebergen:
image003Gezondheidscentrum Villa Xaverius
(ingang voorzijde, 1e etage)
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg

 

Reacties zijn gesloten.