Zomerworkshop ‘Tai-Chi en Qigong’

Dit jaar organiseren we wederom onze Zomerworkshop ‘Tai-Chi en Qigong’ in Driebergen-Rijsenburg.

Zomerworkshop
Tai-Chi Qigong

Oude meesters noemden dit de methode voor een gezond, lang en gelukkig leven. Het is een Chinese bewegingsleer waarbij je jouw lichaam opbouwt naar een staat van innerlijke gezondheid. Je zult bijvoorbeeld minder last hebben van hoofdpijn, maagpijn, stress en bouwt aan je algehele weerstand tegen de effecten van ziekte. Tai Chi Qigong is geschikt voor iedereen die meer balans wil tussen lichaam en geest en gezonder in het leven wil staan.

Zeker in deze Corona periode is het van belang
om weerstand op te bouwen en lichaam en geest in balans te brengen.

Door de geringe inspanning is Tai Chi voor iedereen te beoefenen. Tijdens de sessies maak je kennis de meest voorkomende stijlen en vormen die binnen de Tai Chi & Qigong gangbaar zijn. Je werkt aan een goede Tai Chi-houding, je doet rek- en strekoefeningen, je leert een aantal Qigong medische oefeningen, je werkt aan een goede ademhaling en je ervaart staande meditatie. De oefeningen worden zodanig uitgelegd zodat ze je ook thuis makkelijk kunt doen voor een nog beter effect. 

Data en Tijden
Op vier dinsdagavonden in augustus.
– de data’s zijn 4, 11, 18 en 25 augustus 2020
– aanvangstijd 19:30 uur, zorg dat je op tijd bent!
– de lesduur ongeveer 1 uur

Kosten
– De kosten van deze workshop Tai-Chi Qigong zijn 40,– euro
– De kosten voor 1 losse workshopsessie zijn 12,50 euro

Locatie
We hebben dit jaar een mooie en unieke locatie kunnen regelen, t.w.

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg

We gaan bewegen in de fantastische ambiance van de landschapstuin Sparrendaal. Het prachtige landhuis van Buitenplaats Sparrendaal kent een rijke geschiedenis en was in de 17e eeuw het zomeronderkomen van burgemeester van Utrecht.

Aanmelden Zomerworkshop Tai-Chi Qigong

PopUp Restaurant Bentinck

Wil je niet deelnemen aan deze workshop Tai-Chi Qigong maar wel Buitenplaats Sparrendaal van binnen bekijken?

Gedurende de zomer opent restaurant Bentinck hier ook een eigentijds pop-up restaurant op deze bijzondere locatie waar op topniveau wordt gekookt.Dan kan uiteraard. Geniet van bijzondere gerechten met pure smaken en lokale producten in een unieke omgeving. Van donderdag t/m zondag genieten u van een heerlijk 5 gangen diner met eventueel bijpassende wijnen of een non-alcoholisch arrangement.
Informatie en reserveren kan via: https://restaurantbentinck.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.